Nya ponnyer!

Det har kommit två nya ponnyer till Karlshem, meningen är att de ska kunna vara med på ridläger i sommar, men ännu känner vi dem inte så bra för de står i lösdriften i karantän. Jag brukar aldrig släppa in nya ponnyer i stallet fören efter några veckor eftersom de kan vara smittade med tex kvarnar, din form eller virus  ( jämrans rättstavningssystem, det ska stå kvarka, ringorm eller virus). Så nu är vi alla nyfikna på hur de kommer att vara när vi får lite mer kontakt med dem och kan börja rida slå smått. En av dem kommer att behöva lite längre tid på sig än den andra, men tid har vi gott om, alla ponnyer ska få en ärlig chans tycker jag och de brukar nästan alltid bli jättetrevliga efter något år.
Här kommer en kort presentation:

Mr Grey  är  9 år gammal, troligen en welchponnykorsning, lite skygg när man ska fånga honom i hagen, men väldigt vänlig och mjuk i sättet, mellanstor B-ponny och lite känslig att rida, mycket motor, påminner lite om Zsafir när han kom, men Zsafir är mycket tuffare.

Fancy är ett renrasig welchponnysto,   ljus fux, 11 år, mellanstor B-ponny, lite vaktig mot Mr Grey när hon får mat i hagen, men annars jättesnäll. Henne har vi provridit här hemma och hon skötte sig exemplariskt, nästan för bra för att vara sant, vi är ju inte vana att få hem ponnyer som är lättridna och duktiga redan från början så hon fick en guldstjärna direkt, om hon fortsätter som hon är nu kommer hon att bli en favorit hos de yngre lägerdeltagarna

Jag ska försöka sätta in en bild på dem så småningom så ni får se hur söta de är!
Upp