Vi springer hellre nakna!

I vår vallackhage går " de tre musketörerna", Benji, Strauss och Villis.
Strauss är bossen, han sätter fart på de andra och väljer lunchpaket först när matleveransen kommer. Villis som är yngst och ännu inte har fattat att det inte räcker med att vara störst och starkast utan att man måste vara smart också, gör sitt bästa för att ta över ledarrollen, men har hittills inte lyckats. Benji som är den lite känsligare typen (mesigare skulle jag ha skrivit, men jag vill inte bli osams med Jossan och Ingrid) håller sig oftast lite i bakgrunden och lägger sig inte i om han inte blir tvungen, men han är en riktig retsticka! Han passar gärna på att ge Villis ett litet tjuvnyp där bak när han kommer åt och sen springer han och gömmer sig bakom Strauss, så helt oskyldig är han minsann inte!
Det går ganska livligt till i valackhagen, nästan så jag har funderat på att ta isär dem, men de har jätteroligt ihop och busar omkring och leker mycket också så jag håller tummarna och hoppas att de inte skadar varandra...En favoritsysselsättning är att ta av varandra täckena, förut var det grimmorna men de ha jag tagit av (taskigt) så nu är det täckena som gäller!
Täcken med halskrage är roligast, men de får de heller inte ha på sig längre eftersom de kan fastna med frambenen i halskragen när de reser sig mot varandra. Men vanliga täcken är också roliga, man tar tag i framkanten och hjälps åt, båda drar allt vad de kan tills täcket har åkt fram så långt det går och svanssnöret lossnar, sedan finns det två varianter. Antingen drar man upp bakdelen på täcket över huvudet på sin motståndare eller så river man av det åt sidan så det hamnar uppochner under magen med gjordarna uppåt. Om man har gott om tid innan lunchen hinner man plocka ut det mesta av stoppningen också och göra fina hål lite varstans så att det blir remsor i tyget som man kan dra i efter lunch. Mest poäng får man om täcket åker av helt så man kan hjälpas åt att trampa ner det i leran och sedan bära omkring på det och kasta runt med det. Allra bäst  är det om man lyckas skrämma någon känslig typ i hagen brevid eller om man lyckas dela på det helt så man kan springa runt med varsin halva!Upp