Repris!

Ha, jag blir alltid så förvånad och glad när det fungerar och jag lyckas skicka något på nätet som kommer fram så nu blev jag så inspirerad att jag genast måste skriva något mer...
Jag har funderat på en sak...
Varför måste vissa ridlägerbarn envisas med att sova på studsmattan?  Är det något genetiskt fel på dem eller...
Det är iskallt, fullt av mygg, omöjligt att sova pga alla fåglar som börjar kvittra vid halv fyra på morgonen och så regnar det alltid en stund mitt i natten...och ändå sover de där och påstår att det är jättemysigt-helt obegripligt!
Nytt godnattförsök!
Ny kram!
 

Hållå igen!

Hej!
Nu har jag inte skrivit på jättelänge för jag har startat igång ridlägren och haft jättemycket att göra och dessutm har det varit mycket kallt och ganska regnigt så man blir lite tröttare, bötare och lerigare  än vanligt! Vad är det här för konstig "sommar" ? Känns mer som börjsan på hösten tycker jag fast det finnns ju länder som har regnperioder i flera veckor och länder som har tromber och tyfoner och så så finns ju antarktis och sahara och de har dessutom giftormar och isbjörnar (fast tvärtom - isbjörnar i antarktis och giftormar i sahara ) så man kanske inte borde gnälla!
Häromdagen åkte jag och köpte en liten B-ponny till, den heter Bartje och är alldeles vit.(Bra färg med tanke på leran...)  Han har tävlat i hoppning och är pigg och glad. Nu letar jag efter en D-ponny så hör av er om ni vet någon fin till salu!  Godnatt och kram från Aud!
 

Lite uppdatering

som ni kanske förstår är det massa att göra nu när det är sommar, alla ridlägerbarn och hästar att ta hand om så det kommer inte uppdateras så mycket här på bloggen men i höst återkommer vi med massa nyheter och härliga bilder! Ha en bra sommar!

Upp